Canal Digital TV

Canal digital har de seneste 20 år ligget blandt de bedste og mest troværdige tv udbydere, men hvad får man egentligt hos dem? Hvorfor skal man vælge dem frem for de mange andre udbydere? Det ser vi på her.

Canal Digital har mere end 20 års erfaring i at udbyde tv pakker, og har gennem årene formet nogle tv pakker som passer til enhver smag. De har gennem årene fundet ud af at os dansker ikke blot vil se dansk tv, nej. Vi vil se noget mere internationalt tv, så udover kanaler såsom DR1, DR2, TV 2, Zulu, Kanal 4, Kanal 5 og alle de andre, så har de også de populære internationale kanaler. Det er altså kanaler såsom Discovery Channel, CNN, MTV, National Geographic, Animal Planet mm.

De har altså kanaler til enhver smag, og dette afspejler deres tv pakker også. Canal Digital har tre forskellige tv pakker man kan vælge imellem. Der er deres “Local” med 34 kanaler, hvor kanaler såsom TV 2 fri og TV3 er med. Der er desuden alle TV2 kanalerne, altså TV2 Zulu, TV2 Film og TV2 Charlie. I den tv pakke skulle der være noget til enhver smag.

Vil man dog gerne have lidt flere kanaler kan man vælge deres “Family” pakke, den indeholder hele 74 kanaler. Det er kanaler såsom Disney Channel, Discovery Channel, Canal 8 sport, og Eurosport HD! Her er altså noget til enhver smag, lige meget om det er disney eller sport man vil se.

Den sidste tv pakke Canal Digital har er deres “Premium” pakke med hele 91 kanaler! Du finder en oversigt over de forskellige Canal Digital pakker på www.tvpakkerguide.dk.

Her får man stort set alle kanaler, man kunne forstille sig og meget mere til!

Når man køber tv pakker her, er man godt dækket ind. Med i alle pakker følger der nemlig parabol, tv boks og ikke mindst abonnement til 4 rum. På den måde kan man nemt dele sig op og se det tv program, den enkelte person vil se. Dette giver en god frihed til hele familien, og så slipper man for at skændes om, hvad man skal se.

Vi håber du er blevet lidt klogere på, hvad Canal Digital er, og hvad de tilbyder.

Indlægs forfatter: Soren