Åh nej! Har brug for en låsesmed

Ja, så skete det, jeg har mistet min nøgle, og det er da halt vildt irriterende, må jeg nok indrømme, men naboen er heldigvis rigtig sød, så jeg har fået lov til at blive her indtil, at jeg har fået mig sådan en låsesmed fra Næstved på besøg, og han skulle heldigvis gerne komme lige om lidt. Det er så dumt det her, men det skal nok gå. Nå, men min søde nabo, Hanne, giver kage, og det er jeg virkelig glad for, for jeg kender mig godt nok meget, hvis jeg ikke kan komme herinde.

Tror jeg vil se en god film senere for det er bare dejligt med gode film, og jeg ved ikke lige hvad det skal være for en, men ellers så må jeg jo bare finde mig en film, som jeg synes er godt, men jeg har set før. Vi ses nok igen herinde allesammen. Hej.

 

Sydsjællands-Låseservice

Ejlersvej 34E

4700 Næstved

Tlf. 55 72 48 62

Blog / af

Indlægs forfatter: admin