Aner ikke hvad jeg skulle købe.

Hej med jer herinde på bloggen.

Jeg ved ikke om I kender til det, men nu er jeg lige blevet inviteret til juleaften hos mine til juleaften, noget som vi ikke her gjort de sidste 10 år, så for et stykke tid siden, meldte der sig en lille smugle panik, for jeg anede simpelthen ikke hvad jeg skulle finde til dem.

Men somme tider så er det sådan, ar hvis man ikke lig leder efter noget helt desperat, så dukker det som regel op af sig selv. Dette skete også for mig for et par uger siden, da jeg i en anden forbindelse, var inde med en veninde og kigge på lædersmykker i en webshop på nettet og lige pludselig, så får jeg øje på en fane med en brændekurv i læder og da jeg så et billed af den, så viste jeg bare at jeg havde fundet julegaven til dem. Den blev hurtigt bestilt og er allerede blevet leveret her på adressen. Så nu mangler jeg bare, at pakke den ind.

Indlægs forfatter: admin