ASP.NET udvikler – Masser af udfordring

Er du webudvikler, og mangler du udfordringer? Så kan du passende gå igang med at øve dig på ASP.NET, hvis ikke du allerede er igang med det. Det er nemlig meget anderledes fra alle de andre kodesprog, og hvis du godt kunne bruge lidt udfordringer, så kunne det jo meget vel være, at lige netop ASP.NET var noget for dig. Jeg fandt i hvert fald en hel masse spændende udfordringer, da jeg begyndte på det.

Nu vil jeg lige lære jer lidt om, hvordan jeg lærte at kode. Det hele startede med at jeg gik igang med at lære HTML, og det var rigtig sjovt. Jeg lærte forholsvist hurtigt at lave nogle små og meget simple hjemmesider, og selvom de hverken var dynamiske eller specielt kønne, så fik jeg alligevel blod på tanden til at starte med at lære CSS. CSS står for Cascading Style Sheet, og det er det der bestemmer hvordan en side skal se ud. Det tog lidt længere tid for mig at lære at kode, men det var stadig sjovt, og jeg fik nu endnu mere blod på tiden. Mine hjemmesider blev hele tiden federe, og fik mange flere forskellige funktioner. Det var bare rigtig fedt, og da jeg solgte min første hjemmeside, var jeg kun 14 år, og jeg fik 500 kr for den.

 

Nu er jeg blevet meget bedre, og er gået over til ASP.NET, fordi jeg ville have lidt udfordringer. Hvis I ikke selv ved noget om ASP.NET, så kan I læse om det her.

Indlægs forfatter: admin