Bærbar eller stationær?

Så er computer nørden tilbage ved skrivebordet og computeren.

 

Min kæreste vil gerne have sig en nye Festkjoler København og så vil hun også gerne have sig en ny computer, og det er det som dette indlæg skal handle om!

 

Vi har diskuteret det de sidste par dage, jeg mener at hun bør anskaffe sig en stationær computer som kan stå herhjemme på kontoret.. Jeg ved nemlig hvor meget hun bruger en computer da den er en stor del af hendes fritidshobby, nemlig at redigere billeder og lave animationer og den slags. En stationær arbejder meget hurtigere når det kommer til billedredigereing og så kan der være en masse billeder på den.

 

Hun stemmer dog mest for en bærbar computer, men det er fordi at hun gerne vil kunne tage den med hjem til andre eller tage den med på cafe så hun ikke behøver at arbejde hjemmefra altid. Det kan jeg dog godt sætte mig ind i, men hvis vi ser professionelt på det er det 100 gange bedre for hendes arbejde at hun køber en stationøæer computer, det er der ingen tvivl om! Det andet er bare noget tøsefis fordi hun syntes at det er smart at drikke kaffe ude i byen. Hvad syntes i ?

 

 

Indlægs forfatter: admin