Bilen skal behandles med PAVA

Jeg har en bil, og den er efterhånden ved at blive lidt gammel, så derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig et sted, hvor jeg kunne få den behandlet, så den ikke ruster så let. Det har jeg tænkt lidt over, og mit valg er faldet på PAVA, som jeg kun har hørt godt om, så det er jo et godt valg, går jeg ud fra. Det ville i hvert fald være mærkeligt, hvis det ikke fungerede, når nu det er sådan, at jeg har fået at vide af så mange, uafhængigt af hinanden, at det virker. Men altså, det er jo bare at prøve, og så finder jeg lige ud af det. Det er i Jyderup, at den skal behandles.

Tror måske, at jeg vil gå ud og cykle mig en tur, for jeg kan godt lide at cykle lange ture. Det er dejligt, og jeg tror, at det nok skal blive godt. Men hav det nu godt, for jeg har det rigtig godt. Er forresten lige kommet hjem fra Tølløse, og jeg skal allerede til Holbæk i morgen. Det skal nok blive fedt.

 

Blog / af

Indlægs forfatter: admin