Billige avisabonnementer!

Hej venner!

Jeg håber at I alle sammen er ude og drikke en masse pilsnere, imens jeg sidder her – ene og alene, og skriver artikel. Eller, min kæreste ligger og sover, klokken 23 på en fredag aften, hvordan kan man helt præcis det? Men det er ligemeget, for var hun vågen, havde jeg aldrig fået lov til at sætte mig her foran skærmen, så derfor havde I nok ikke fået dette indlæg at se.

Dagens indlæg skal nemlig omhandle noget, som kom til at strejfe min tankestrøm. For hvor mange er det helt præcis, som benytter sig af betalings papir udgaver af aviser, som fx BT, Ekstrabladet og Jyllandsposten? Jeg nægter at tro på, at der er særlig mange. Ihvertfald ikke længere. Vi har i dag TV2 news, smartphones og internettet, som alt sammen gør at vi kan få nyheder på et splitsekund.

I toget kan man finde gratis aviser, hvor man kan læse om de præcis samme ting, som står i andre aviser, så hvad er pointen egentlig? Jeg ved det ikke, men en ting jeg ved, er at grundet faldet i salg af aviser, så kan man faktisk finde nogle rigtig billige avisabonnementer. Hjemmesiden gratisfordig.dk, er en side som beskæftiger sig med hovedsagligt, som navnet antyder, gratis ting. Men de følger også ideen om, at alt sparet er tjent – så er der noget at spare, så kan man også finde det herinde.

Og lige netop på avis abonnementer, er der faktisk mange penge at spare. For er man en af dem, som køber aviser ofte, så vil man sandsynligvis blive overrasket over hvor billigt det egentlig kan være. Eksempelvis kan man få tilsendt BT hjem til sig,  for den nette sum af 6.64 kr. pr. avis. Jeg ved ikke hvad en avis koster, nu til dags – men det er i hvert fald det dobbelte, vil jeg gerne vædde min gamle hat på!

Håber at I har kunnet bruge dagens indlæg til bare en lille smule, og jeg vil sætte stor pris på, hvis I smed en kommentar – eller sågar skrev til mig – hvad I syntes om dagens indlæg.

Blog / af

Indlægs forfatter: Soren