Billige computerspil og belægning

Min søn vil pludseligt gerne spille computer igen. Det har jo været playstation der har været in i mange år, eller wii-maskinen, men nu vil han altså gerne spille computer, så har du et godt forslag til hvor jeg kan købe nogle biliige computerspil til ham så sig endeligt til 🙂

 

.. Og så fandt min ven forresten én der kan stå for belægning af hans indkørsel, klik her. Så det behøver du ikke at lede efter mere, jeg tror nemlig at jeg har haft skrevet et blogindlæg hvor jeg eftersøgte en god entreprenør,

 

Hvad sker der ellers for at alle cykelrytterne står frem og fortæller at de har brugt doping? Hmm, jeg forestiller mig at de er trætte af at lyve hver gang de får spørgsmålet “Har du egentligt brugt dopingmidler?”. Jeg tror at man bliver gal på sig selv til sidst, der er ikke mange mennesker der bryder sig om at lyve for deres medmennesker. Man må håbe at de fremtidige cykelrytterne holder sig fra doping.

Indlægs forfatter: admin