Blender

Der er intet bedre end en lækker frisk smoothie på en varm sommerdag. De er både sunde og har samtidig en helt fantastisk smag. Det kan dog være svært at lave en smoothie uden det rigtige udstyr. Det bedste køkkenredskab til netop at mixe en smoothie er en blender. En blender er en stor lukket beholder, med et sæt skarpe knive i bunden. De drejer rundt ved en høj hastighed og knuser dermed alt indhold. Det vil sige alt frugten, juice og isterninger. Det er med til at gøre det til en lækker flydende konsistens, som så kaldes en smoothie.

Dog er der, med alt køkkenudstyr, nogle behov der skal ridses op. Der kan nemlig være milevis af forskellige fra den ene blender til den anden.

Når man vælger at kigge på en blender, så er det særligt kvalitet og lydniveau man skal lægge mærke til. Mange blendere er af dårlig kvalitet når det kommer knivene i bunden. Ikke alle blendere kan eksempelvis knuse isterninger. Det kan være et stort minus, som mange gerne vil være foruden. En anden ting er hvor meget støj blenderen laver. Grunden til at dette er essentielt er at mange blendere larmer utrolig meget. Så hvis man vil have en smoothie om morgenen, uden at vække hele huset, så skal man være opmærksom på netop dette.

Det er altså vigtigt at finde ud af hvad dine behov er og dernæst finde den blender der kan efterkomme dem. Det er både dyre og billige modeller, som begge har deres fordele og ulemper. De billige modeller vil ofte falde i kvalitet og dermed ikke opfylde dine behov. De dyre modeller kan have en for høj pris og dermed kan man blive nødt til at gå på kompromis med sine behov.

En god idé er at tjekke anmeldelser på nettet, da det ofte kan give et fingerpeg om de forskellige blenderes kvalitet og pris. Det kan nemlig være noget af en opgave at undersøge alle markedets blendere og når andre nu har lavet anmeldelser, så kan man lige så godt benytte sig af det.

Du kan også læse mere om blendere på Wikipedia.dk. Har du overvejet en håndmixer? Tryk dig ind og læs mere om det.,

Blog / af

Indlægs forfatter: Soren