Børnetøjsmærket Vingino

Har du et aktivt barn, som ikke kan sidde stille i særlig lang tid ad gangen, så vil jeg opfordre dig til at læse videre. Dagens artikel skal nemlig handle om børnetøjsmærket ”Vingino”. Det er et hollandsk mærke, som siden 2001 virkelig har markeret sig på det europæiske marked. De har en filosofi, som går på at de vil skabe en holdbar mode til børn, som kan lide at være udenfor, og være aktive. Derfor er alle deres produkter også lavet i et materiale som huden nemt kan ånde igennem.

Når man ser på deres design, bemærker man straks at de benytter meget af de friske farver, og mønstre, i særdeleshed på deres badetøj. Men nu er det jo ikke ligefrem badesæson i øjeblikket, men der er skam også vinterjakker, og en helt masse andet.
Du kan trykke her, og blive viderestillet til Vinginos sortiment af både badedragter, vinterjakker og meget andet.

Personligt kan jeg godt lide en casual-stil, og videregiver også dette til mine børn. Derfor var det naturligt for mig at købe en polotrøje, som kan fås til 339 kr. på ovenstående side. Da jeg bestilte min ordre relativt sent, blev pakken sendt dagen efter, men hvis du bestiller tidligt på dagen, så bestræber butikken sig efter at sende ordren den samme dag. Det vil, højst sandsynligt, resultere i at du modtager din pakke allerede dagen efter du har bestilt.

HotShop har beskæftiget sig med kunder lige siden starten af juni, 2008, så de har en acceptabel erfaring, på dette område. Hvis du køber online, kan du betale med Dankort. Har du ikke Dankort, kan du betale ved hjælp af en bankoverførsel, men her må du være indforstået med at fragttiden bliver langsommere, da bankoverførsler kan tage tid. Såfremt du køber for mere end 200 kr., hvilket vel er meget naturligt at gøre.

Skulle du være bosiddende i et andet land end Danmark, leverer de også gerne, og her koster fragten 100 kr., hvis du bor i Europa/Færøerne/Grønland.

Jeg håber jeg har kunnet give jer en smule mere informeret omkring børnetøjet fra Vingino. Hjemmesiden som jeg har linket til, og omtalt, har får i øvrigt mine kraftigste anbefalinger. Der er yderst kvalificeret service, og hurtig levering. Andet kan man da ikke forvente, eller håbe på.

Indlægs forfatter: Soren