De gamle computere

Jeg fik lige lidt inspiration til et indlæg, da jeg kom til at tænke lidt. Jeg synes egentlig at det er ret vildt, at computere var så dårlige engang. Eller de var dårlige i forhold til nu. Det er vist noget med at der er en statistik der viser, at verdens SAMLEDE computerkraft stiger med omkring 15% hver 16. måned, eller sådan noget. Jeg ved sgu ikke helt hvordan tallene var helt præcist, men altså, hvis bare en lille del af det passer, så synes jeg da helt sikkert at det er ret vildt. Det vil jeg godt love jer for.

 

Nå, men senere skal jeg hen til Mads og se hans samling af gamle computere. Han er sådan en gadgetfreak, der altid har opgraderet så snart der kom noget nyt. Det synes jeg er meget sjovt, så længe det ikke er mig selv. Eller okay, det er det jo så. Jeg opdaterer herinde og opgraderer og opgraderer og jeg ved ikke hvad. Det eneste der er lidt irriterende ved mads, er at han altid snakker om et lån uten sikkerhet, men nok om det da.

Indlægs forfatter: admin