Dejligt at få det gjort.

Så er det til sommer i det nye år, at min kone fylder 50 år og det skal vi selvfølgelig fejre med en ordentlig fest. Nu har vi heller ikke holdt noget for familien, siden at vores søn blev konfirmeret for seks år siden. Men da vi jo godt viste at der skulle holdes stor fest til næste år, så har vi gået og lagt lidt til side hver måned. da vi begge to står i vore fælles tøjbutik hver dag, så er det også begrænset hvor meget, at vi selv kan bidrage med til festen, da vi har sent fri hver dag og også arbejder om lørdagen.

Derfor har vi kontaktet en Teltudlejning, som har lovet at komme med alt til festen, lige fra telt, stole, borde og service til den jukebox, som vi forhåbentligt skal danse til om aftenen. nu har vi en ret stor have og after at de har været ude og kigge på den, så ved de lige hvad størrelse telt vi kan få klemt ind til omkring 50 gæster.

Det bedste ved at leje det hele på denne måde er at de kommer og stiller det hele op og efter festen henter de det hele igen uden at vi skal røre en finger. Nu vil vi så i næste weekend se om vi også kan finde et cateringfirma, så at vi også kan få bestilt maden, så der også er tjek på det.

Indlægs forfatter: admin