Designeren fra Rynkeby

Det lyder måske som historien omkring hvordan min mormor sidder og strikker sokker til os børnebørn, men det er faktisk historien omkring hvordan designeren Tine K fra Tine K Home flyttede fra hovedstaden til den lille landsby på fyn ved navn Rynkeby.

Her har de I en gammel lægebolig indrettet sig I et stort hus med plads til alle hendes ideer. Det hele startede nemlig med en ferie hvor de skulle flyve fra Billund. De havde inden set på et hus på nettet som havde stået tomt I længere tid og de var straks solgt, derfor købte de hurtigt det gamle hus uden at kende en sjæl I mange km omkreds.

Hun solgte derefter butikken I København som hed Tine K til sin partner Christina for at fokusere 110% på hendes design. Først havde hun egentligt tænkt sig at pendle frem og tilbage, men det fungerede simpelthen ikke. Hun kommer dog stadig I butikken som sælger hele hendes kollektion.

Familien havde I lang tid talt omkring at flytte væk fra byen og da firmaet lå I frihavnen så tog det alligevel lang tid at køre frem og tilbage, der var nemlig altid kø. Den tid kunne man istedet bruge sammen.

I første omgang var firmaet I en bygning ved siden af huset, men det er siden vokset så meget at det nu ligger I udkanten af Odense med 8 medarbejdere. Kun 10 minutters kørsel hjemmefra. Og børnene elsker det, der er nemlig plads og tid til hinanden.

Alle tingene fra Tine K Home bliver dog ikke produceret af hende selv. Møblerne produceres I Danmark, men alt fra Keramik til lysestager og lamper bliver produceret I udlandet langt væk fra Danmark.

Tine K Home sælger idag sit design i møbelhuse over hele danmark og også flere andre steder i verden, men hvis man ikke lige bor i nærheden af et sted der fører hendes kollektioner så kan man jo besøge denne online butik, Køb Tine K Home her, hvor der er rig mulighed for at finde hendes nye produkter og ældre til en nedsat pris. Jeg håber at i finder noget i kan lide.

Indlægs forfatter: Soren