Det bedste legemad

Glædelig jul og godt nytår til alle mine læsere, og velkommen tilbage ind på min fuldstændig fantastiske blog.

Jeg har fundet glæden ved at lave mad igen. Jeg har nemlig fået mig et computerspil, hvor man selv kan lave mad. Det er lidt ligesom dengang man var mindre, hvor man elskede at lave legemad, som dette. Det var sgu tider. Dengang der kunne jeg heller ikke ødelægge maden, eller så skulle man i hvert fald gøre sig meget umage.

Det er også bare træls at være så dårlig til at lave mad som jeg er, især hvis man lige skal lave en middag sammen med gutterne, og det eneste man kan finde ud af er at skære den åndssvage salat. Ikke noget med at røre i gryden eller vende kødet, nej jeg bliver altid bare smidt på grøntsagerne, og det er så dødsygt.

Men det er jo også fair nok det hele, for jeg sætter jo heller ikke en eller anden der ikke kan finde ud af at spille spil, til at gøre de vigtigste ting, så fra det synspunkt kan jeg godt følge det lidt.

Det var bare lige det jeg ville skrive. Hejsa hej.

Indlægs forfatter: admin