Det er bare så smart.

Hej.

Jeg her lige været på en af mine mange rejser til Malaysia. jeg har et mindre importfirma og handler med diverse kunst og pynte genstande. jeg har altid med Laptop med på disse rejser og den dækker ikke bare mit behov når jeg laver forretning. jeg her stor glæde af de mange programmer som jeg bl.a kan kommunekere med heriblandt Skype. Da jeg til tider ofte er en del væk fra familien, ar det utroligt vigtigt at kunne kommunikere med dem. Nu har jeg som sagt været flere gange i landet og over de sidste par år er hastigheden på nettet blevet forbedret væsentligt. De betyder at både al kommunikation med kontoret hjemme og så privat er blevet en del hurtigere. Jeg har før haft bøvl med at sende større billedfiler eller videoer af de produkter jeg havde tænkt mig at opkøbe. Da jeg har en designer siddende hjemme i Danmark, er det altid godt at have hende med på råd, men så hjælper det bare ikke at skulle sidde og vente i flere timer.

Hilsen Bo

Indlægs forfatter: admin