Det er en god dag

Jeg elsker dagen i dag, for jeg har fået tidligt fri, og der er ikke noget jeg elsker mere end at have tidligt fri fra arbejde. Der var ikke så meget at lave, så det var jo superfedt, men jeg ved ikke lige helt, hvad jeg skal bruge dagen på – det er derfor jeg skriver det her indlæg. Jeg kan godt lide at ty til knapperne, når jeg ikke lige har så meget at lave, og det er jo kun fedt.

Ellers tror jeg faktisk, at jeg snart vil tage et lån hos ExtraCash, for jeg kan ikke låne nogle penge i min bank, og det er jo superirriterende, for de er ellers så søde, men nu overvejer jeg kraftigt at skifte bank. Det kunne simpelthen bare være så fedt, at man slet ikke kan forstå det. Det er ret irriterende, at jeg ikke kan få lov til at tage en kassekredit, bare fordi jeg er studerende. Det er jo ikke fordi, at jeg ikke kan betale det tilbage.

Indlægs forfatter: admin