Det kan være hårdt for ryggen.

Hej alle.

Nu har jeg snart arbejdet i IT branchen i over 10 år og jeg syntes stadig det er sjovt og udfordrende. Men på det sidste er jeg begyndt at få en helt anden udfordring. Det hænder nemlig ofte efter meget stressede dage, at min ryg helt slår knuder når jeg kommer hjem. Får kunne en hovedpine pille og et varmt karbad klare det.

Så derfor har jeg gennem et stykke tid kigget efter et godt sted og få massage og fandt da også et sted, men efter samråd med min læge, så sagde han at jeg først skulle finde en god Fysioterapi  på Sydsjælland og lade dem få styr på ryggen i første omgang og så derefter holde det vedlige med en gang massage ind i mellem. Derfor har jeg nu fundet et godt sted ikke så langt fra hvor jeg arbejder, hvor jeg så kan komme efter job eller hvis det er helt galt, så også i en frokostpause.

Indlægs forfatter: admin