Døre, computere og Sjælland

Hej alle sammen, og velkommen til Compuland.dk – stedet hvor vi blogger om computere igennem en hverdagsagtig synsvinkel. I dag er det blevet tid til at fortælle en bette historie, om da jeg startede med at bloggen på min computer. Det var en fed oplevelse, og jeg havde ellers bare en rigtig god blogger-ven, som jeg besøgte i ny og næ. Det var simpelthen så fedt. Nå, men han fortalte mig om nogle døre, og det var godt nok spændende (se her) – han er bare typen der kan få alle emner til at lyde interessante. Det kan jeg godt fortælle jer for. Det er en ting, der er helt sikkert. Han fortalte også om en entreprenør i København, som han synes var flink.

 

Nå, men ellers så har jeg lige installeret det nye Windows 8, og jeg må sige at jeg faktisk godt kan lide det. Det er et fedt styresystem, som for en gangs skyld prøver at gå igennem strømmen. Det er bare superlækkert, og jeg kan sgu egentlig godt lide det. Så jeg vil opfordre jeg alle sammen til at købe en computer og installere Windows 8 – omend andet, så blot just for at se det in real life and digital.

Indlægs forfatter: admin