Drupal udvikler!

Hejsa,

 

Jeg har godt nok siddet det sidste stykke rigtig lange tid, og forsøgt at lære mig selv Drupal, du kan læse mere her, og jeg må sgu nok sige at det gik meget hurtigere end jeg havde regnet med. Altså at lære det. Jeg havde regnet med at det var noget der ville tage rigtig lang tid, men det kom bare helt naturligt til mig, så nu har jeg sådan rimelig godt styr på det.

 

Nu vil jeg ud og kigge mig lidt rundt omkring i byen, og se om jeg ikke kan finde mig en helt speciel og fed skærm. Jeg har på en eller anden måde formået at smadre min gamle computerskærm, så nu er det på tide at jeg får mig en ny. Jeg har ikke nogen anelse om hvad den hedder den skærm jeg kigger efter, eller hvor jeg skal finde den, men jeg må bare tage ud i nogle computerforretninger og forhøre mig, de kan nok genkende den på den beskrivelse jeg kan give af den.

DEt er faktisk ikke fordi jeg VED at der er sådan en skærm jeg vil have, men synes bare jeg har set sådan en på et par billeder efterhånden.

Nu vil jeg slutte indlægget af, for jeg er ved at blive idiot af at sidde med min gamle skærm sluttet til computeren. Det er jo sådan en gammel box. Hold kæft hvor er den grim, stor, irriterende og dårlig!

VI SES!

Indlægs forfatter: admin