Elektronik er godt

 

 

Jeg elsker elektronik, og jeg kan faktisk slet ikke lade være med at tænke på, hvor meget godt det gør for mig. For det er jo ikke ligefrem hver eneste dag, at man kan få lyset til at tænde ved at trykke på en knap, det er en ting, som jeg godt vil garantere jer for. I hvert fald ikke hvis man spoler tiden 200 år tilbage, for dengang var der jo ikke opfundet glødelampe. Jeg er også glad for min computer, for den er jo næsten lige så klog som mig, og jeg er altså helt vildt klog kan jeg godt lige fortælle jer for! Det er en ting, der er helt og aldeles sikkert, som vi siger, hvor jeg stammer fra.

 

Nå, men derudover, så skal jeg snart have fat i en VVS-installatør i Århus eller omegn, for jeg kunne godt bruge et nyt afløb, som jeg ikke lige har her lige nu, men som jeg ønskler mig, og jeg vil gerne snart have det fixet.

 

Indlægs forfatter: admin