En elektriker har jeg brug for

Hej alle. Jeg har det godt, og det håber jeg også, at I har. Jeg nyder december-måned, og jeg juler rigtig lige for tiden. Jeg har også sat sådan et rigtig amerikansk julelys op udenfor, og det kræver en del el, og derfor blev det vist for meget for strømforsyningen, og der gik noget galt. Derfor ringede jeg til en elektriker fra Hedensted, og han kom og lavede det, så nu virker det igen, og jeg kan rigtig jule igennem sammen med min lille, søde familie, som jeg holder så meget af.

Forresten har jeg lige fået mig en bil, og den er jeg godt nok glad for, kan jeg godt sige jer. Det er for fedt sådan noget, for jeg elsker biler, og det er jo simpelthen for fedt, hvis jeg selv skal sige det. Men vil gerne ud at gå lidt, for jeg har ikke været så meget udenfor i dag, er en ting, som er dumt.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin