En MEGA hurtig computer

Hey hey hey hey heeeeey!
Så er computernørden tilbage igen 🙂

 

Jeg skal ellers lige love jer for at min computer er begyndt at køre rigtig langsomt. Den lacker helt sygt når jeg spiller Warcraft og det er mega irriterende!! Jeg er bare SÅ træt af det…

Det går bare ikke når man sidder og er helt koncentreret om en quest og så begynder skærmen lige pludseligt at lacke og blinke, åååh hvor er det bare skod. Jeg har overvejet og låne penge til at købe en rigtig rigtig dyr og HURTIG computer, fordi at nu vil jeg sgu gerne have mig en ordentligt computer!

 

Jeg har set i TV at Leasy gerne låner penge ud, og vist også til unge mennesker. Så jeg tror måske at jeg vil kontakte dem. Det kan også godt være at de har en fed computer på afbetaling? Who knows? det ville være smart.

 

Jeg glæder mig til at spille på en super hurtigt comp 😀

Indlægs forfatter: admin