En ny udfordring.

Hejsa.

Nu har jeg altid interesseret mig for computere, spil og opsætning af netværk, så da jeg så en annonce fra et firma, som søgte en Elektriker  med mine færdigheder i Århus, så søgte jeg jobbet, da jeg lige som var groet fast i mit gamle firma i Silkeborg. Nu var jeg faktisk så heldig, at jeg fik det og ret kort tid efter lykkedes det mig også, at få noget at bo i.

 

Nu har jeg arbejdet der i fire måneder og det var bare den helt rigtige beslutning. Nu varer det ikke mere end 14 dage, så har mester allerede sendt mig på et kursus i installering af tyveri alarmer og det glæder jeg mig meget til. Jeg har også fået tildelt en lærling, som udover at være en rigtig fin fyr også er smadder dygtig og da jeg altid har arbejdet alene får, så er det bare rigtig dejligt, nu at have en kollega, som man kan snakke med hver dag.

Indlægs forfatter: admin