En rigtig flot hestebox til hende.

Hej allesammen.

Nu varer det ikke længe før en vores dejlige Islandske hoppe skal på stald. og i år bliver det noget specielt for hende, da det bliver i en helt ny og meget lækker box, som min søn og en kammerat her bygget til hende. Da min søn og kammeraten begge står i lærer som tømrer, så stod de og manglede et konkret projekt til deres tredie semester på Tekniskskole.

de kom derfor og snakkede med mig om vi manglede noget på vores landsted og det eneste jeg kunne komme i tanke om, var en ny box til heste. En uge efter kom de tilbage med  ret flot en arbejdstegning og et budget over hvad det ville koste. Træet købte vi i gennem min søns mester og så gik de ellers i gang. Tre uger efter var den færdig og selvom jeg havde set tegningerne, så blev det langt bedre og meget mere smart end jeg havde forestillet mig. Der kom senere to lærer fra skolen og kiggede på det og fik lov til at tage billeder. Senere havde vi også besøg af begge mestre, som kom til kaffe og et kig på kreationen. Der var stor ros fra dem begge og et stort 10`tal fra lærerne på skolen. Nu mangler vi bare af lægge noget hø ind til den og købe noget strøelse til heste, så kommer hun til at bo bedre end Dronningen vinteren over.

Indlægs forfatter: admin