Et godt samarbejde.

hej

Da jeg har en baggrund som webdesigner, så har jeg lige startet mit eget lille firma, hvor jeg sidder og laver hjemmesider til private og mindre firmaer. I starten var det rimeligt svært, at gøre opmærksom på sig selv, men efter at jeg har fået lavet de 10 første kunder færdig, og de er begyndt at kommentere mit arbejde på flere sociale medier og lave links til min hjemmeside, så begynder det at hjælpe på henvendelserne fra nye kunder.

Som det sidste nye, så er jeg kommet i kontakt med et meget professionelt firma i Thailand, der er smadder dygtige til at lave SEO, søgeoptimering. Det vil nu sige at jeg bøde kan tilbyde flotte hjemmesider og samtidig kunne love dem, at jeg kan få dem op på side et på google på ret kort tid. Det har gjort at jeg nu får langt flere henvendelser og fornylig fik jeg en kunde der også skulle have en webshop og det laver de også derude. Jeg har faktisk lige set et udkast til den er det er bare i orden.

Indlægs forfatter: admin