Et lille hjemmesideprojekt

Davs med jer 🙂

Selvom solen skinner fra en skyfri himmel i dag, så har jeg smidt de mørkeste lagener som jeg kan finde op foran vinduet. Jeg har møgtravlt med at arbejde på en hjemmeside, som er mit eget lille projekt. Jeg har lige været lidt dårlig til at få arbejdet på den her på det sidste, så det bliver noget med at jeg skal sidde og arbejde på fulde skrue her de næste par dage, og det er godt nok en smule belastende, når nu vejret er så dejligt udenfor som det er lige nu… Det er der bare ikke noget at gøre ved.

Se masser af BRIO her

Jeg kan desværre ikke rigtig fortælle jer, hvad mit lille projekt, som jeg arbejdet på lige nu, går ud på.. Men jeg skal nok lige love jer for, at det første der sker, når det er helt færdigt er at jeg skriver om det herinde.. Det kan I godt glæde jer til, for jeg synes i hvert fald selv, at det er rigtig sjovt, smart og spændende, men det kan jo så naturligvis godt være, at I ikke lige har samme mening om det som jeg har, hehe.

 

Indlægs forfatter: admin