Et lille spil til påsken

Halløj derude!

For lige præcis to dage siden, der sad jeg for første gang og skulle prøve mit nye playstation spil, som jeg har købt til mig selv her i påsken, så jeg kan lade være med at tage med alle vennerne ud og bruge alle mine penge, som jeg er ved at spare sammen, så jeg kan komme igang med kørekort, og betale sådan en ordenlig køreskole..

Nå, men for at komme tilbage til spillet, så kan jeg godt lige fortælle jer, at det ikke lige er min pose eller kop te.. Det var Tomb raider, og det kender I jo allesammen godt, men det er ikke sikkert der er ret mange af jer, som har prøvet det nye spil der.

Har allerede gennemført det, og det er faktisk et fedt nok spil, det er bare ikke lige mig sådan nogen spil, men jeg er helt sikker på, at der er mange andre der vil synes at det er glimrende!

Indlægs forfatter: admin