Et lille tip til

Hey!

Jeg har lige et godt lille fif til alle jer små computernørder ude omkring i DAnmark.

Du kan simpelthen lave så mange ting på en computer – der er faktisk næsten ikke nogen grænser. Det ved du jo nok allerede godt nu. En af de ting jeg bruger rigtig ofte på min computer er når jeg ser film og serier over Netflix nu. Det er edderbankemer bare smart! Hvis du ikke allerede har sådan en bruger nu, så kan jeg kun anbefale dig at få det ordnet med det samme. Eller det kommer selvfølgelig an på, om du har lyst til at kunne se film og serier. Jeg har i hvert fald masser af venner, for hvem det overhovedet ikke er interessant. Det er nogen af mine venner, som rent faktisk har et liv ved siden af sin computer – det kan jeg ikke rigtig prale af.

Til gengæld er jeg sluppet af med min gamle børneseng, og har endelig fået min en stor og lækker seng, hvor jeg endda kan ligge udstrakt. Stik lige den Computer Allan.

 

JEg tror ikke, at jeg har fortalt jer hvor glad jeg er for at I følger min blog, men det er jeg satme.

Indlægs forfatter: admin