Et mobillån her i Danmark?

Hey folkens!

Jeg har lige set at man kan få taget et mobillån i Danmark, se her: http://www.laannemt.dk/mobillan-pa-farten. Jeg ved ikke om det er en helt ny ting her i Danmark, men jeg har i hvert fald ikke set det før. Jeg tror næppe at det er et helt nyt koncept i hele verden, men som sagt, så har jeg i hvert fald ikke hørt om det her i Danmark før.

Det kunne være meget sjovt at prøve at tage sådan et, eller i hvert fald bare lige se hvordan det fungerer. Jeg har aldrig prøvet at tage et lån udover det SU lån, som jeg tog dengang jeg studerede. Det betaler jeg stadigvæk af på, men der er heldigvis ikke så længe tilbage af det, så det glæder jeg mig til at komme af med.

Hvis der er nogen af jer derude, som har erfaringer med denne slags lån, så kunne det være fedt, hvis I vil smide en kommentar nedenunder indlægget. Tak, og vi ses! 🙂

 

Indlægs forfatter: admin