Familien har fået en brugt campingvogn

Jeg har lige været nede og besøge familien i Esbjerg, og de har sørme købt sig en brugt campingvogn. Den er rigtig fin, og jeg var ude at se den. Den ville jeg virkelig gerne med på ferie i, men det kommer jeg nok ikke, for jeg har en masse arbejde i sommerferien, hvor de skal afsted. Men det kan da være, at jeg kan få lov til at låne den eller noget i den stil på et eller andet tidspunkt, men det ved man jo aldrig, før man spørger. Så jeg har tænkt mig snart at spørge dem.

Jeg sidder lige nu og nyder forårssolen ude på vores terrasse, og det er simpelthen så lækkert. Jeg elsker forår, for det betyder, at sommeren er ved at være her, og er der noget bedre end det? Jeg kan simpelthen ikke finde på noget. Jeg tror snart at jeg vil flytte til udlandet. Jeg skal i hvert fald snart til Esbjerg igen!

Indlægs forfatter: admin