Find brugte biler Hobro!

Så er der endelig et fedt sted, hvor man kan finde brugte biler Hobro! jeg synes bare det er så fedt, at vi endelig har et sted, hvor bilerne ikke behøver koste det hvide ud af øjnene. Men de har det sikkert ret stramt oven i koglen henne på de forhandlere, der har nye biler. Men måske er det ved at være på tide at få skiftet lidt ud og brudt monopolen på markedet i Hobro! Jeg skal i hvert fald selv hen og kigge og se hvad de har. De har sikkert noget, man kan få til en slik sammenlignet med de andre forhandlere. Jeg vil i hver fald krydse fingre for, at de har en lækker Nissan eller måske endda en Skoda. Det må tiden vise – men mon ikke jeg er heldig, når det kommer til biler? Det bør jeg være – for jeg er ikke heldig, når det handler om kærlighed!

Blog / af

Indlægs forfatter: admin