Flytter grænser nu.

Hej med jer.

Da jeg for to ar siden startede mit eget enkelmandsfirma med tilblivelse af hjemmesider og webshops, så var det et kæmpe spring for mig personligt. Da jeg er vokset op med en alkoholisk og meget dominerense far, så har mit selvværd ikke altid været det bedste. Så for nogle år siden begyndte jeg at komme hos en psykolog og han fik virkelig sat en masse ting på plads for mig, som gjorde, at jeg fik taget min uddannelse som webdesigner færdig.

Senere valgte jeg at fortsætte hos en coach, som med hendes drive og gåpåmod inspirerede mig til, at starte op for mig selv. Det første år var godt nok hårdt, for man starter med næsten ingen kunder i butikken og fiaskoen ligger og lurer lige rundt om hjørnet. Men i dag har jeg en velfungerende forretning og et flot overskud. Derfor har jeg besluttet, et jeg til vinter vil belønne mig selv, ved at tage på en af de meget anbefalede grupperejser i Vietnam. At det lige blev Vietnam var egentligt et tilfælde, da jeg ved et netværksmøde, kom til at snakke med en gut der lige havde været dernede og anbefalede det varmt. Så nu prøver jeg igen at tage det store spring og bare tage af sted og håbe på en dejlig ferie.

Indlægs forfatter: admin