For meget computerarbejde

Ååh altså.. Jeg har alt for meget arbejde for tiden.. Jeg føler ikke at jeg lavet andet end at arbjede..

 

Jeg arbejder med computer så jeg burde vel egentlig ikke blive så stresset når jeg bare sidder stille hele tiden, men det gør jeg altså. Jeg kunne godt tænke mig at få noget hjælp til stress. Det har jeg læst lidt om, og jeg tror at jeg ville have godt af nogle gode råd så jeg ikke stresser mig selv så meget og unødvendigt.

 

uhmm.. jeg sidder lige og undersøger hvilken ret jeg skal lave i dag når jeg kommer hjem.. Jeg får helt lyst til at kaste mig ud i nogle thailandske retter, det ser altså lækkert ud. Meget friskt må man sige. Jeg kunne også lave marokkansk mad, det er nemlig også meget friskt. Jeg elsker raw food.. det er lige mig det der med at maden hverken skal koges eller steges, sådan kan jeg bedst lide min mad.

Indlægs forfatter: admin