Har købt nogle lærerige børnebøger

Jeg er blevet morfar, og det er jeg simpelthen så glad for. Derfor har jeg købt sådan nogle her til mine børnebørn, og jeg håber virkelig, at de bliver glade for dem, for jeg har selv haft nogle i samme stil, da jeg var en ung dreng, og jeg malede meget flittigt i dem, og det er jo bare herligt.

Nu vil jeg gå ned og handle, for jeg har ikke så meget i køleren, og jeg er virkelig ved at være sulten. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal have til aften, men jeg tror at jeg laver frikadeller. Det er noget som jeg rigtig godt kan lide. Det er en ting, som er helt sikkert. Vi ses nok snart herinde på bloggen igen, håber jeg. Jeg opdaterer i hvert fald nok igen snart. Kan I allesammen have en rigtig god dag, indtil vi ses igen? Husk nu at passe på jer selv.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin