Har købt et lysstofrør

Jeg har lige været herinde og erhverve mig et lysstofrør, og det tror jeg er en rigtig god idé, for jeg står nemlig og mangler et ned til kælderen, eftersom det blev smadret, da jeg holdt nytårsfest. Hehe. De har en tendens til at gå ret vildt for sig, de fester jeg holder, og jeg tror da også, at jeg lagde hus til omkring 40 mennesker. Det var virkelig en god fest, og jeg er simpelthen bare så glad for det, hehe.

Nå, men jeg har lige spist en toast, og den smagte helt vildt godt, så nu skal jeg bare lige ligge på sofaen og stene en film, indtil jeg ikke er så mæt mere. Og kan I så gætte hvad jeg skal bagefter? Jeg skal ud og løbe mig en tur, for det er jeg begyndt på igen. Det er altså også noget af det bedste, jeg ved, kan jeg ellers godt lige sige jer. Man får den bedste følelse bagefter.

Indlægs forfatter: admin