Hjælper med at bygge computer

Heey hey!

En af mine gode venner har længe snakket om, at han skulle have sig en ny computer, og derfor har han spurgt mig, om jeg ikke kan hjælpe ham med vælge delene til sin computer, og så sætte dem sammen også. Det vil jeg selvfølgelig gerne. Han vil gerne have sig en rigtig super computer, men det koster jo også derefter, men han snakker også om at han overvejer at søge kviklån for at få råd til det, og det skal jeg selvfølgelig ikke stå i vejen for, selvom jeg har svært ved at se, hvad han dog skal bruge sådan en god computer til, når han alligevel ikke rigtig bruger sin computer til ret meget.
http://img.ehowcdn.com/article-new/ehow/images/a07/rt/sj/parts-build-own-computer-800x800.jpg
Jeg var faktisk selv for et lille års tid siden lige ved at snuppe et sms lån for at få råd til et nyt grafikkort, men det er jeg faktisk en smule glad for at jeg ikke gjorde, for jeg fik nemlig grafikkortet i fødselsdagsgave lidt tid efter, så det havde måske været lidt spild af penge, hehe.

 

Indlægs forfatter: admin