Hjælper min mor med computeren

I dag har min lille mor fået mig overtalt til at kigge hjem forbi hende, for hun har brug for en hånd til hendes nye computer. Hun forstår slet ikke en eneste ting af computere, men alligevel er hun helt vild med at købe nye ting hele tiden. Det skal hun selvfølgelig også have lov til, jeg er bare begyndt at blive mærkelig oven i hovedet af, at hun ringer i tide og utide for at høre om de mest åndssvage ting.

Jeg har tænkt en del over, om jeg måske skal tage mig et forbrugslån for på den måde, at få råd til en rigtig fed og vild computer. Det har jeg nok ret meget brug for, hvis jeg selv skal sige det, og det skal jeg, for det er min blog, og jeg styrer ret meget selv, hvad jeg skal skrive, og det skal jeg skrive.

Det kan godt være, at det er lidt underligt det her, men jeg skal afsted nu, for min tagrende er totalt stoppet, og den skal lige renses.

Indlægs forfatter: admin