Hun ønsker sig armybukser

Goddag til jer alle.

Nu er det snart min store datters fødselsdag og længe har hun gået og snakket om at hun ønsker sig nogle armybukser og et par nu sko med høj hæl. Skoene kan jeg godt følge med i, da hun jo er ved at blive en ung dame, men militær bukser har jeg haft sværere ved at forstå. Jeg har prøvet at snakke med hende om at man ikke lige behøver at gå rundt og reklamere med krig, men som hun siger så handler det kun om mode. læs meget om armybukser lige her: http://www.army-star.dk/maend/all/bukser.html

      

Men nu har min mand og hende altid været pot og pande og da hen kom hjem en dag hvor vi snakkede om det, så kunne han tilføje, at ohan også have haft et par militær støvler, som han bestemt ikke betragte som reklame for krig, men bare var skide smarte der sidst i 70´erne. Så nu er bukserne og skoene købt, og efter at jeg har set flere billeder af dem på nettet, så kan jeg da godt se at de ser ret smarte ud.

Indlægs forfatter: admin