Hvad skulle man gøre uden maskinsnedkeri?

Jeg går og pønser lidt på at skifte uddannelse, og jeg kunne rigtig godt tænke mig sådan noget med maskinsnedkeri eller noget i en stil. Er der nogle der ved om man kan det i Helsinge eller andre steder på Nordsjælland?

Tror jeg vil ud at gå mig en lang tur, for det er sådan noget, som jeg rigtig godt kan lide. Det er én ting, som er helt sikkert. Jeg elsker det virkelig, og jeg ved ikke med jer, men jeg føler mig mere som et menneske, når jeg er ude at gå, end når jeg bare sidder indenfor. Det bliver jeg lidt sindssyg af, og jeg har siddet indenfor hele dagen, hvorfor jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil ud nu.

Tror jeg går over på tanken, for jeg vil have lidt til ganen, og det er jo så godt, at man slet ikke kan spå om det eller sådan noget.

Indlægs forfatter: admin