Jeg har brug for en låsesmed her i Aabyhøj

Der er vist en hel del indbrud her i nærheden, så derfor har jeg altså beslutet mig for, at jeg vil have en alarm, som jeg kan trykke koden på for at komme ind. Det handler også lidt om, at jeg har haft besøg af en låsesmed (https://plus.google.com/117922669253015153290/about), så jeg smed nøglerne væk, og derfor vil jeg gerne kunne komme ind ved at trykke på nogle knapper istedet, hvis I forstår hvad jeg mener.

Ellers vil jeg bare gå mig en tur, for jeg elsker virkelig at å, for det er simpelthen så dejligt og forfriskende – især her om foråret, kan jeg bare rigtig, rigtig godt lide det, og det er jo kanon, for jeg har nogle gode ben, som kan gå rigtig langt og det er simpelthen bare godt. Nu vil jeg gøre det, så jeg vil afslutte mit indlæg. Kan I ha det godt?

 

Din Låsesmed / Aabyhøj Låseservice

Silkeborgvej 329

8230 Åbyhøj

Tlf. 86 20 66 00

Indlægs forfatter: admin