Jeg har netop købt mig noget økologisk hudpleje

Jeg er så glad for mig selv lige nu, for jeg har netop købt mig noget økologisk hudpleje til at pleje min hud, og det er noget, som jeg går rigtig meget op i, for jeg har noget eksem, og der hjælper det bare helt utroligt godt, skal jeg sige jer. Det er bare helt perfekt, og jeg kan slet ikke helt finde ud af, hvor glad jeg er for det, det er en ting, som er helt sikkert. Men ellers vil jeg løbe mig en tur, og det er fordi at det er noget, som jeg sætter en plig eller hvad det hedder i at gøre, og så er det jo helt vildt cool, at jeg bare kan gøre det når jeg har lyst fordi at jeg er en fri fugl og alt sådan noget der.

Men i aften skal jeg godt nok bare spise slik og slappe af, for det kan jeg så godt lide. Hej med dig.

Indlægs forfatter: admin