Jeg skal på tur

Jeg skal arrangere noget tur til Tyskland, så derfor skal jeg lej en bus med chauffør, da det andet bliver for besværligt – altså, hvis vi selv skal til at køre i en masse forskellige biler. Så kan vi heller ikke drikke en skarp på turen, og det er efterhånden ved at være kotume, når vi er på tur, hehe. Det er nemlig min gamle klasse fra gymnasiet, jeg skal på tur med, og det bliver altså noget af det fedeste, for det er sørme lang tid siden, at jeg har set dem sidst, kan jeg godt afsløre.

Nå, men ellers går det rigtig godt for tiden, og jeg nyder livet sammen med mine gode venner. Jeg er ved at blive lidt halvgammel, men sådan er det jo – bare jeg spiser sundt og har et godt og socialt liv med dem, jeg holder allermest af, så skal det hele nok gå. Jeg er i hvert fald ikke ensom!

Indlægs forfatter: admin