Jeg skal til tandlæge i morgen

Hej med jer. Jeg håber virkelig, at I har nydt sommeren lige så meget, som jeg selv har. For jeg har godt nok nydt den meget, og det er simpelthen så dejligt, at jeg ikke kan beskrive det. Nå, men altså, jeg skal til tandlæge i Odense i morgen, og det glæder jeg mig til, for det er efterhånden ved at være lang tid siden, at jeg har været det. Så det er jo bare alt for fedt, hvis jeg selv skal sige det.

Tror jeg vil spise noget morgenmad, for jeg har været oppe i en lille times tid nu her, og jeg har lidt brug for noget, som jeg kan spise. Det vil jeg i hvert fald rigtig, rigtig gerne, og det er jo dejligt. Jeg vil også gerne ud at gå mig en tur, men jeg er ikke helt sikker på, hvor jeg gerne vil gå hen. Det er noget, som jeg har tænkt meget på.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin