Jeg vil have kattemad nu.

Hej.

Jeg er lige flyttet på værelse og startet på uni i Odense. det hat været dejligt, endelig at komme i gang med mit studie og det går da også godt. Det har dog været noget af en omvæltning, da vi allerede har fået mange lektier for, hvilket har bevirket, at jeg mange aftener sider foran min computer og knokler. Med mig har jeg min taget min hunkat og hun er lige som mig også faldet godt til. Hun nu så småt begyndt at gå ud lidt, men holder sig altid i nærheden af hvor vi bor. I det første stykke tid kunne jeg slet ikke få hende til at sove i sin kurv og hun kunne kun finde ro oppe i sengen hos mig. Nu er jeg ikke meget for at hun skal sove her, men den første uge måtte jeg se i gennem fingre med det. Nu er hun tilbage i kurven igen. Men da jeg arbejder meget, så er der ikke den samme tid til hende mere, hvilket hun selv råder bod på, for når vi når spisetid og hvis jeg ikke lige er opmærksom på der, så kommer hun op på bordet og lægger sig på tasteraturet, som for at sige, så er det spisetid og jeg er sulten.

Læs mere om kattemad her: http://www.madbussen.dk/da/8-kattemad

Indlægs forfatter: admin