Jeg vil så gerne have en alarm

Jeg har lige boet i Hobro, og der er godt nok mange indbrud der. Så nu hvor jeg er flyttet til Mariager, vil jeg meget gerne have mig en alarm, så der ikke kommer nogle tyveknægte eller noget i den stil, og det bliver bare så godt, hvis det kommer her inden så længe, så det er jo virkelig, virkelig fint, og derfor tror jeg, at jeg gerne vil have det, men altså, jeg ved ikke, hvor jeg skal købe det henne, men det kunne måske være et sted, hvor de solgte alarmer, kunne jeg da regne med var en god ide. Sådan en alarm som denne her kunne jeg bare herregodt tænke mig, og det er jo rigtig fint, kan jeg godt sige jer.

Men nu vil jeg ud at løbe mig en tur, for det er sådan noget, som jeg er helt vild med, og det er jo fordi at jeg får set så meget, og så er det også godt vejr i dag, hvilket jeg er helt vild med.

Indlægs forfatter: admin