Jeg vil vædde med at energioptimering…

… kan komme til at redde min økonomi, da jeg bruger virkelig mange penge på energi lige nu (se mere her), og det er egentlig ikke noget, som jeg gør med min gode vilje, da jeg ikke føler at det er noget som jeg vil bruge penge på. Men okay, nu er det vist også på tide, at jeg kommer ud at starthullerne og får gjort noget ved det. Det er sådan, at jeg bor i Nykøbing F., men jeg kommer oprindeligt fra Nakskov fra nogle lidt trænge kår, og derfor har jeg lidt et behov for, at der er styr på tingene. Det kan jeg altså godt lige sige jer. Det er helt sikkert, men ellers sker der ikke så meget i mit liv. Det kan jeg godt lige sige jer.

Tror jeg vil ud at finde lidt ting, som jeg kan holde af, for det er noget, som jeg virkelig, virkelig bare elsker. Det kan jeg godt sige jer, skal jeg sige jer.

Indlægs forfatter: admin