Jeps, huset har fået en omgang totalrenovering

Det er simpelthen bare noget af det, der betyder mest lige nu, at huset har fået sådan en omgang totalrenovering, for det har det godt nok trængt til i lang tid, og derfor er det jo simpelthen bare så superfedt, at det gør helt ondt, når man tænker på det. Det vil jeg godt have lov til at indrømme. Men altså, sådan er det jo her i Hornbæk og Helsingør, hvor jeg befinder mig.

Tror jeg skal ned og have mig en is nu her, for jeg har virkelig haft lyst til at spise is hele dagen, men jeg har bare ikke kunne finde nogle, som ville med, så derfor tror jeg ellers bare lige, at jeg selv gør det og noget i den stil. Men okay, det er jo også helt fint, for klokken er jo ikke så mange, så det er vel fordi at folk er på arbejde eller sådan. Ikke?

Indlægs forfatter: admin