Keder mig lidt

Jeg sidder og keder mig lidt lige for tiden, for jeg har ikke så meget at lave. Derfor jeg skriver et blogindlæg, hehe. Jeg vil virkelig gerne finde mig en hobby, som jeg kan bruge alt min tid på. Det er virkelig fedt at have, men jeg er meget i tvivl om, om hvordan jeg skal finde en, for der er ikke rigtig noget, som jeg virkelig går op i lige nu. Jo, jeg tegner meget, men det skal helst være noget aktivt, som jeg kan bruge tid på.

Nå, men ellers så skal jeg finde et sted, som sælger billige smykker. Det er nemlig noget, som jeg har lovet at give min veninde, da jeg kom til at ødelægge et par af hendes tidligere. Hehe. Det var ikke så godt, men det skal nok gå det hele.

Ellers har jeg ikke det helt store på sinde. Jeg ønsker jer allesammen det bedste, og det håber jeg går i opfyldelse.

Indlægs forfatter: admin