Køkkener med hvide døre

Så fik vi sgu køkkenet på plads på arbejdspladsen, dog mangler vi lige nogle flotte døre, klik her og se. Det er sgu blevet rigtigt godt, og flot! Nu kan vi faktisk stå og lave lidt mad i pausen hvis vi har lyst til det. Jeg elsker jo at spise sundt, så nu kan jeg stå og snitte en lækker salat i vores nye køkken.

 

Jeg faldt lige over denne her side, http://www.fredlevbyg.eu/da/112392-Dore-og-vinduer, måske at de har nogle hvide døre ud til vores to køkkener på arbejdspladsen.

 

Nå nok om det. Nu til computere og IT som denne her blog jo drejer sig om. I weekenden så jeg en spændende dokumentar om den der IT gruppe der kalder sig selv for ‘de anonyme’. de bærer sådan en hvid maske. Jeg syntes sgu er de er meget coole, de buster folk i at lave ulovlige ting på internettet, og så støtter de nogle gode sager. selvom at jeg arbejder med computere så er jeg ikke så god at jeg kan finde ud af at hacke.

Indlægs forfatter: admin