LAN party med de gamle gutter

Hey venner!

Så skal der virkelig holdes LAN her i weekenden. Hvis du har levet under en sten de sidste tyve år, og af den grund ikke ved, hvad et LAN-party er, så er det kort fortalt en computer-fest, hvor sætter en masse computere sammen, og så går al tiden som regel med at spille spil, eller andet der har med computere at gøre.

Jeg har altid været vild med at spille computer, og jeg ved ikke noget sjovere end LAN parties. Der bliver edderbankemig fart på, for vi har samlet hele vores gamle clan, og så skal vi ellers bare tæve alle de andre. Af spil vi nok kommer til at spille kan jeg nævne: CS, Diablo II, AOE og Half-life 1. Det er som regel de gode gamle spil som vi spiller. Det er heller ikke alle os der har gode nok bærbare til at kunne sidde og spille de alt for krævende spil. Jeg savner de gode gamle dage med de altid gode stationære computere. Det er et helvede at spille spil på en bærbar. Der er bare noget der føles forkert ved det, jeg skal ikke kunne sige hvad det er. Det gør det bare.

Hvis bare man et eller andet sted kunne finde alt det til festen, som man har brug for, så ville jeg ikke tøve et sekund. Eller jo, det ville jeg nok. Det er ligemeget hvor god en computer det kan være, så spiller jeg altid bedre på min egen computer. Sådan er det bare, og det kommer aldrig i hele verden til at ændre sig. Det er naturligvis ikke det samme med konsoller, for det er stort se ALTID helt det samme. Det er kun lidt fjerneren det kommer an på, men det er ikke noget af betydning, med mindre det et fjernsyn uden HDMI.

Tak fordi I læste med hele vejen. Håber I andre også kommer til at få en god weekend!

Spil / af

Indlægs forfatter: admin